Valikko
Materiaalipankki

Päivitys 2020: Materiaalipankkiin on lisätty opetus- ja itseopiskeluaineistoksi rakennushankkeen kosteudenhallintaa sekä rakenteiden ja sisäilman kosteusmittauksia käsittelevät opintomateriaalit. Opintomateriaalit on tuotettu Savonia AMK:n TERA-terveellisen rakentamisen asiantuntija -hankkeen osana. Opintomateriaali on vapaasti käytettävissä. Myös muita uudempia tiedostoja lisätty.

Tälle sivulle on koottu ladattavaksi Kosteus- ja hometalkoista jäljelle jääneitä julkaisuja sekä muiden tekijöiden vapaasti jaossa olevia julkaisuja. Maksullisiin aineistoihin löytyy linkit Ohjeet ja opastekortit -välilehdeltä. Tavoitteena on ollut kerätä mahdollisimman kattava kokonaisuus aihepiiriin liittyviä julkaisuja yhteen paikkaan.

Tiedostot sijaitsevat Savonian palvelimella. Tekijänoikeudet ovat julkaisujen alkuperäisillä tekijöillä. Pyynnöt julkaisujen lisäyksistä tai poistoista voi laittaa yhteydenottolomakkeen kautta.

folder_doc0Kosteus- ja hometalkoot
Alakategorioita: 12
Tiedostoja: 149

Kosteus- ja hometalkoot oli valtakunnallinen, seitsemänvuotinen (2009-2015) toimintaohjelma, jonka tehtävänä oli saattaa alkuun suomalaisen rakennuskannan tervehdyttäminen kosteus- ja homevaurioista. Talkoissa tuotettiin monenlaisia materiaaleja eri toimijoiden käyttöön. Hankkeen julkiset materiaalit ovat ladattavissa tästä kansiosta sekä Hengitysliiton ylläpitämältä Hometalkoot-sivustolta.

folder_doc1Muut julkaisut
Alakategorioita: 11
Tiedostoja: 223

Eri tahojen laatimia sisäilmaan, kosteusvaurioihin, kuntotutkimuksiin ja korjausrakentamiseen liittyviä dokumentteja. Kansiossa olevat tiedostot on julkaistu vapaaseen jakoon.

folder_doc2Uncategorised
Alakategorioita: 0
Tiedostoja: 0